Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Zorginnovatiewinkel bij RTV Maastricht

Op maandag 6 maart opende de Zorginnovatiewinkel haar deuren in de Rechtstraat 62 in Maastricht. De reacties van bezoekers zijn zeer positief.

 

Op 7 maart bezocht een cameraploeg van RTV Maastricht de zorginnovatiewinkel en gaf Jeroen Huijskens van de Zorginnovatiewinkel een toelichting. “Hier kunnen mensen kennismaken met nieuwe innovaties gericht op gezond leven en die ondersteuning bieden bij de zorgverlening”.

Demodagen Huis van Morgen

De winkel is van maandag 6 maart tot en met donderdag 30 maart dagelijks geopend. Op 10, 15, 17, 21 en 29 maart zijn er demodagen waarbij gerontoloog Margo Emmen van het Huis van Morgen een toelichting geeft op de vele toepassingen en bezoekers de innovaties kunnen testen.

Bekijk de uitzending van RTV Maastricht

Meer informatie over de Zorginnovatiewinkel