Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Save the date: Aging2.0 op 1 oktober 2015 Breda!

Op donderdagavond 1 oktober 2015 organiseren het Care Innovation Center West-Brabant, in samenwerking met Aging2.0, een internationaal pitchevent in Breda. Tijdens dit event worden internationale ontwikkelingen op het gebied van zorginnovatie toegelicht door toonaangevende sprekers waaronder e-health expert Lucien Engelen, 2 ondernemers uit Sillicon Valley en ondernemers uit Nederland. Vijf startups verzorgen een pitch waarmee ze kans maken op een ticket voor deelname aan Aging2.0 Expo in San Fransisco op 19 en 20 november 2015.

Deelname aan dit event biedt u:

  • De mogelijkheid te inventariseren aan welke voorwaarden uw innovaties moet voldoen om toegang te krijgen tot de Amerikaanse markt en Amerikaans durfkapitaal
  • Kennis op te doen en uit te wisselen over innovatie en vercommercialisering
  • Onderdeel uit te maken van een internationaal netwerk

De deelname bedraagt € 95,- excl. BTW. 

Aging2.0® is een wereldwijde organisatie en heeft als missie om innovatie te versnellen om daarmee het leven van ouderen over de hele wereld te verbeteren. De afgelopen 3 jaar heeft Aging2.0 meer dan 100 evenementen georganiseerd in 22 steden in 9 landen. Aging2.0 heeft in 72 landen chapters opgericht. Het bestuur van het Nederlandse chapter wordt gevormd door ondernemers Frank Verbeek van Gociety en Marcel Clerx en Ilse Schoormans van Thuisleefgids.nl.

Pitchevents 30in30in30

Het event maakt onderdeel uit van een wereldwijd initiatief waarbij in 30 dagen, 30 pitchevents in 30 steden worden georganiseerd. Breda is één van die steden die hier bij aansluit.

Algemene informatie

Datum: donderdag 1 oktober 2015
Tijdstip: 18.30 - 22.30 uur
Locatie: Breda (exacte locatie volgt per mail)
Vooraankondiging

Uw aanmelding annuleren

Tot 1 maand vóór aanvang van de bijeenkomst (uiterlijk 1 september 2015) kunt u kosteloos annuleren. Na het verstrijken van deze termijn is kosteloos annuleren niet meer mogelijk en wordt uw bijdrage voor deze bijeenkomst in rekening gebracht. In geval van verhindering is het uiteraard wel mogelijk om een plaatsvervanger aan te wijzen die uw plaats inneemt.

Door aan te melden gaat u akkoord met deze voorwaarde.

Aanmelden

Mede mogelijk gemaakt door: