Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Pitchbijeenkomst CIC 14 september 2015

Op maandag 14 september organiseert het CIC de tweede pitchbijeenkomst van 2015. Zes innoverende zorginnovaties worden gedurende deze middag gepresenteerd aan de hand van beelden en illustraties. Dit volgens het principe van Pecha Kucha, een presentatietechniek afkomstig uit Japan.

De bijeenkomst vindt plaats van 16.30 - 18.30 uur in de Pier op de 1e etage van het Kellebeek College aan de Oostelijke Havendijk 1 in Roosendaal. 

De pitchbijeenkomst is een exclusieve netwerkbijeenkomst bedoeld voor de partners van het CIC. Op uitnodiging is het mogelijk eenmalig deel te nemen. Heeft u hierin interesse? Stuurt u dan een e-mail naar info@cic-westbrabant.nl.