Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Opening fototentoonstelling Stichting Lezen & Schrijven

De fototentoonstelling van Stichting Lezen & Schrijven komt op verzoek van de gemeente naar Breda. Op woensdag 9 maart zal deze worden onthuld op het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10. Met de tentoonstelling creërt de Stichting Lezen & Schrijven meer aandacht die nodig is voor de aanpak van laaggeletterdheid in Nederland. De vier weken dat de tentoonstelling in Breda staat, zijn gevuld met allerlei activiteiten rondom dit onderwerp door heel West-Brabant. Download hier een overzicht van de activiteiten.

Persoonlijke verhalen van verschillende mensen zijn, samen met een portretfoto, te zien op levensgrote billboards. Zo krijgt een bezoeker een beter idee van het belang van taal. Wethouder Miriam Haagh, die zelf ook op een van de billboards staat, zal de fototentoonstelling onthullen. Na ongeveer vier weken zal de fototentoonstelling naar de volgende locatie worden verplaatst.

Datum: woensdag 9 maart
Tijdstip: 10.00 - 11.00 uur
Aanmelden per e-mail naar ernestine@lezenenschrijven.nl