Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Open dag Cubicco 13 april 2014

Op zondag 13 april geeft wethouder Hans Verbraak het startsein voor de Open Dag bij Cubicco in Oud Gastel. Zien en ervaren staat tijdens de Open dag centraal waarbij bezoekers als het ware 'thuiskomen' in het innovatieve mantelzorghuis 'The Cube'. Op deze dag zullen ook zorgorganisaties zich presenteren waaronder TWB, Thuiszorg met Aandacht, Timmers Medizorg en Stichting Groenhuysen. 

De dag wordt georganiseerd in samenwerking met het Care Innovation Center West-Brabant. Doel is om mensen te laten zien dat met de veranderingen in de zorg er vele mogelijkheden zijn om langer zelfstandig te blijven wonen. De mantelzorgwoning van Cubicco is één van die mogelijkheden. De woningen zijn eenvoudig en snel te plaatsen op elke locatie en bieden hoogwaardig wooncomfort.

De Open Dag is op zondag 13 april van 12.00 – 16:30 uur bij Cubicco, Argon 21 in Oud Gastel. Als u hierbij aanwezig wilt zijn, dient u zich vooraf aan te melden door een e-mail te sturen naar info@cubicco.com.

Voor meer informatie verwijzen we u naar het interview met Rogier Verburgh en Chantal van Spaendonck dat op woensdag 9 april vanaf 20.52 uur wordt uitgezonden door Omroep Brabant. U kunt dit interview ook bekijken via YouTube