Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Ondernemers worden bijgepraat over mogelijkheden CrossCare

Op woensdag 12 april organiseerde het Care Innovation Center West-Brabant een ontbijtsessie waarbij een toelichting werd gegeven op de mogelijkheden van CrossCare. De ontbijtsessie vond plaats in Innovitapark in Roosendaal, de broedplaats voor innovatieve ondernemers op het gebied van gezond leven en organisaties die een bijdrage leveren aan ons welzijn.

 

 

 

Wat kan CrossCare voor jouw bedrijf betekenen?

Deelnemers aan de ontbijtsessie waren ondernemers en (zorg)organisaties met een innovatief product of dienst gericht op gezondheid, zorg of welzijn. Tijdens de ontbijtsessie werden zij ge├»nformeerd over de aanpak van CrossCare. Wat kan dit project voor jouw bedrijf betekenen en aan welke voorwaarden moet je voldoen?  Na een inleiding door Chantal van Spaendonck, gaf projectleider Natascha van Riet een toelichting op de mogelijkheden van CrossCare en de aanpak van het Care Innovation Center met de proeftuinsettingging. Aansluitend ging Marianne Muller van MORE Projectbegeleiding in op de voorwaarden voor de aanvraag en begeleiding daarbij.

Deadline Wave3 is 31 mei 2017

De deadline voor het indienen van de aanmeldingsfiche voor Wave3 is op woensdag 31 mei 2017 om 12.00 uur. 

CrossCare versnelt zorginnovatie

CrossCare is een grensoverschrijdend project van Interreg Vlaanderen-Nederland en ondersteunt zowel op praktisch als financieel gebied. Doordat CrossCare beschikt over 6 zorgproeftuinen in Vlaanderen en Nederland, kunnen zorginnovaties gestructureerd worden getest door eindgebruikers in allerlei doelgroepen.

Meer informatie

CrossCare in de proeftuin CIC West-Brabant wordt mede mogelijk gemaakt door:oor: