Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Nieuwe belettering maakt Huis van Morgen zichtbaar

Vanaf heden is het Huis van Morgen, zowel in de centrale hal als aan de buitenkant van het Kellebeek College, zichtbaarder geworden met de nieuwe belettering. De huisstijlkleuren geel en paars en het CIC-point zijn nu van buitenaf duidelijk herkenbaar voor bezoekers en studenten. Daarmee zijn we helemaal klaar voor de Open Dagen van het Kellebeek College op vrijdag en zaterdag 30 en 31 januari.

De huisstijl van zowel het Care Innovation Center West-Brabant, alsmede van het Huis van Morgen, zijn ontworpen door servicepartner, hét reclamebureau Enzo uit Willemstad. De websites zijn gebouwd en worden beheerd door servicepartner Studio Ibizz uit Etten Leur.