Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Maak kennis met Sjoerd, Navina en Dylan

In augustus gaan drie HBO-studenten stage lopen in het Huis van Morgen. Graag stellen we ze aan u voor. Maak kennis met:

Sjoerd Renne, student HBO Mens & Techniek, Rotterdam

Lees meer...

Navina Beth, student HBO Mens en Techniek, Tilburg

Lees meer...

Dylon Bronder, derdejaars student Gezondheidstechnologie,Tilburg

Lees meer...

Deze studenten zijn de professionals van de toekomst en het is belangrijk dat zij hun kennis delen maar ook doorgeven. Op die manier komt zorginnovatie dichter bij de mensen die het nodig hebben.

Implantatie van zorginnovaties binnen het onderwijs is een belangrijk speerpunt van het Care Innovation Center West-Brabant zowel binnen het MBO- als HBO-onderwijs. Daarbij werken we nauw samen met kennisinstellingen in de regio. Wil je hier mee over weten, neem dan contact met ons op.