Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Lezing Het Fitte Brein komt op 25 juni naar Tilburg

Op 25 juni 2016 komt Het Fitte Brein voor het eerst met de gratis publiekslezing naar Noord-Brabant. De sprekers prof. dr. Erik Scherder, prof. dr. Dick Swaab en voormalig schaatskampioen Ard Schenk weten als geen ander hoe belangrijk bewegen voor de hersenen is en vertellen u daar graag over. Vanaf 1 juni, rond 12.00 uur kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor deze lezing via de website van Het Fitte Brein. Wees er snel bij, want de lezingen zijn snel vol!

Sinds 2013 verzorgt Het Fitte Brein met de sprekers prof. dr. Erik Scherder (onder andere bekend van DWDD en het boek Laat je hersenen niet zitten), prof. dr. Dick Swaab (onder andere bekend van het boek Wij zijn ons brein) en voormalig olympisch schaatskampioen Ard Schenk gratis publiekslezingen door het hele land. Tijdens deze publiekslezingen wordt informatie gegeven over o.a. de invloed van lichamelijke (in)activiteit op de hersenen, met het oog op preventie en revalidatie.

Op 25 juni 2016 komt Het Fitte Brein voor het eerst met de lezing naar Noord-Brabant. Deze lezing zal plaatsvinden in de grote zaal van Theaters Tilburg. De lezing start om 13:00 uur. Vanaf 12:00 uur zijn geïnteresseerden welkom om de informatiemarkt te bezoeken. Aanmelden is gratis, maar wel verplicht! De gratis kaartverkoop begint op 1 juni rond 12:00 uur via de website van Het Fitte Brein.

De lezingen van Het Fitte Brein wordt gesteund door de vaste partners de Edwin van der Sar Foundation, de Hersenstichting en Alzheimer Nederland. Inmiddels zijn er 13 uitverkochte edities geweest. Meer informatie over de gratis publiekslezingen is te vinden op www.hetfittebrein.nl