Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Kom naar de demodagen in de Zorginnovatiewinkel Roosendaal

Zorginnovatie staat voor alle vernieuwing in de zorg. Nieuwe toepassingen zorgen onder andere voor meer gemak thuis. Voor uzelf, maar ook voor mantelzorgers en vrijwilligers die zorg aan huis verlenen. Maar wat zijn dit voor producten en diensten? Het Huis van Morgen laat u hier graag mee kennismaken tijdens de demodagen in de Zorginnovatiewinkel in Roosendaal.

Huis van Morgen in Zorginnovatiewinkel

Vanaf 12 september tot en met 6 oktober vindt u het Huis van Morgen in de Zorginnovatiewinkel. Deze winkel is gevestigd in de binnenstad van Roosendaal op de Markt 3A. Voorheen was hier een Dixonswinkel. Nu wordt het winkelpand tijdelijk gebruikt om inwoners uit de regio te informeren over innovatieve toepassingen. Daarnaast gaan de medewerkers graag met u in gesprek. Wat heeft u nodig in uw situatie en welke producten of diensten zijn er? Uw vraag staat centraal.

Vrijdag demodag

Op vrijdag 23 en 30 september van 11.00 – 17.00 uur kunnen inwoners uit de regio tijdens de demodag nieuwe toepassingen zelf uitproberen. Van een steunkousaantrekhulp, een innovatieve rollator, mobiele alarmering, zelfmetingen, tot een bed wat uw slaapgedrag in de gaten houdt en nog veel meer. Aarzelt u niet en kom langs voor een vrijblijvend gesprek en instructie. Want deze nieuwe toepassingen kunnen een bijdrage leveren aan uw gezondheid maar ook aan de zelfredzaamheid in de thuissituatie.

Zorginnovatiewinkel, Markt 3A, Roosendaal
Website