Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Huis van Morgen drukbezocht op Zorg & ICT 2017

Van 14 t/m 16 maart 2017 was het Huis van Morgen op Zorg & ICT 2017 in Utrecht. Vele honderden bezoekers maakten hier kennis met innovatieve zorgtoepassingen en er werden ervaringen uitgewisseld. Zorgprofessionals, studenten en managers van zorgorganisaties waren zeer enthousiast over het Huis van Morgen. “Hiermee worden nieuwe innovaties zichtbaar gemaakt waardoor meer mensen weten van het bestaan en deze kunnen toepassen”, aldus een bezoeker aan onze stand. 

De patiënt als partner

Zorg & ICT is hét kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie. Dit jaar stond de vakbeurs in het teken van het thema ‘De patiënt als partner’. Naast een beursvloer was er een congres met uiteenlopende sprekers waaronder: