Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Gratis toegang tot Liever thuis! beurs

Tijdens de liever thuis! beurs kunnen bezoekers kennis maken met een uitgebreid aanbod van producten en diensten op het gebied van comfortabel veilig en plezierig ouder worden in de eigen omgeving.

Tijdens een bezoek aan liever thuis! ziet u onder andere: Innovatieve- en technologische oplossingen, op maat gemaakte hulpmiddelen, professionele ondersteuning, alarmsystemen, domotica, aangepaste vakanties, maaltijdvoorzieningen en zorg aan huis; op de beursvloer zijn vele aanbieders vertegenwoordigd die uitsluitend producten aanbieden waarmee ouderen comfortabel, veilig en met plezier ouder kunnen worden in de eigen omgeving. Volledig afgestemd op uw behoeften en wensen.  

 
De liever thuis! beurs gratis bezoeken? Meld u nu aan voor een gratis toegangskaart!