Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

GEZOCHT: zorgprofessionals die werkzaam zijn in de thuiszorg en mee willen denken over digitale keuzehulp

Een digitale keuzehulp die 24/7 beschikbaar is. En die jou, jouw cliënt en de mantelzorger helpt bij het vinden van het best passende hulpmiddel, in die specifieke situatie. Wil jij dat ook? Voor de ontwikkeling van de digitale keuzehulp zijn we op zoek naar zorgprofessionals die hierover mee willen denken. Hiermee kun je jouw stem laten horen! 

Wij zoeken wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen in de wijk en wijkziekenverzorgenden die mee willen denken, testen, terugkoppelen en mee door ontwikkelen, zodat er in december 2018 een eerste werkzame versie van deze keuzetool beschikbaar is. Doe je mee?

Wat kost het je?

  • 3 keer een bijeenkomst van maximaal 2 uur in Roosendaal (in augustus, oktober en november)
  • Terugkoppelen via de mail van je ervaringen tijdens het testen van de keuzetool

Wat levert het je op?

  • Een digitale keuzehulp die 24/7 beschikbaar is. En die jou, jouw cliënt en de mantelzorger helpt bij het vinden van het best passende hulpmiddel, in die specifieke situatie.

Ontwikkel je met ons mee?

Stuur dan een e-mail aan margo@cic-westbrabant.nl met je naam, functie en op welke dag (20 of 21 augustus) je aanwezig kunt zijn.

Bekijk de uitnodiging met het volledige programma