Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Erik Scherder geeft lezing tijdens beweegmarkt op 15 april

Centrum voor Wonen & Zorg De Brink en het Kellebeek College organiseren op 15 april van 10.00 tot 16.00 uur voor jong en oud een inspirerende beweegmarkt waar theorie en praktijk samenkomen. Eén van de hoogtepunten van de markt op het Kellebeek College is een lezing van prof. dr. Erik Scherder.

Prof. dr. Erik Scherder is hoogleraar Klinische Neuropsychologie en hoofd van de gelijknamige afdeling bij de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ook is hij hoogleraar Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit te Groningen. In zijn onderzoeken richt hij zich met name op de positieve effecten van beweging op het functioneren van ons brein.

In het Huis van Morgen kunnen bezoekers tijdens de beweegmarkt instructiebijeenkomsten bijwonen over: