Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

EIT Health LaunchLab 2017

imec, Licalab en Happy Aging hebben een nieuwe opportuniteit voor jonge Health ondernemers. Ben of ken jij een team van business professionals, studenten, PhDs, ingenieurs en/of wetenschappers die de commerciële haalbaarheid van hun health-tech idee willen testen, dan moet je zeker kennis maken met het EIT Health LaunchLab.

Het EIT Health Launchlab is een uniek twee maanden durend bootcamp dat health ondernemers uit heel Europa ondersteunt om het business potentieel van hun health-tech idee te verkennen. Het programma helpt de deelnemers om hun ideeën, business model en marktpotentieel te verfijnen en valideren in nauwe samenwerking met gebruikers en stakeholders verspreid over Europa.

Registraties voor het EIT Health LaunchLab 2017 zijn nog open tot 16 juli!

Meer informatie 

Bekijk de ervaringen van enkele deelnemers aan de vorige editie