Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Booming Brabant over The Dutch Technology Week

Het Klokgebouw in Eindhoven was van 15 tot en met 20 mei opnieuw het epicentrum van de laatste technologische ontwikkelingen. De zesde editie van de Dutch Technology Week (DTW) werd door maar liefst 38.000 mensen bezocht, die één of meerdere van de vijftig evenementen bezochten. Booming Brabant maakte een special over de DTW.

De DTW heeft voor ieder wat wils: van een in techniek geïnteresseerde scholier tot en met een doorgewinterde professional in de high tech sector.

Special

Verslaggever Hannelore Struijs laat je in een Booming Brabant-special kennis maken met de wondere wereld  van de techniek. Een aflevering vol robots, drones en internet of things.

Ook gaat Hannelore op zoek naar het antwoord op de vragen: Zijn jongeren een beetje warm te krijgen voor een baan in de techniek en hoe kunnen robots ouderen helpen?

Bron: Omroep Brabant