Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Aan de slag als ondernemer in de zorg?

Ben je als ZZP-er werkzaam in de zorg of overweeg je om als zelfstandig ondernemer in de zorg aan de slag te gaan? Kom dan naar de themabijeenkomst van het Starterscentrum: Ondernemer in de zorg.

Het aantal zelfstandig ondernemers in de zorg is de afgelopen jaren flink gegroeid. Zowel ondernemers met een nieuwe oplossing voor de zorg als ondernemers die als zelfstandig zorgprofessional hun beroep willen uitoefen. Het afgelopen jaar is er onzekerheid ontstaan vanwege voorgenomen besluiten van het Kabinet over fiscale regels en schijnzelfstandigheid. Anderzijds bieden de gewijzigde financiering en de ontstane zorgvragen kansen voor ondernemers. Tijd dus om nu jouw mogelijkheden te inventariseren.

•             Wat maakt jou als zorgondernemer/professional uniek?

•             Op welke innovatieve wijze wil jij zorg verlenen?

•             Welke kansen zie jij in het veranderende zorglandschap?

•             Welke nieuwe hulpmiddelen sluiten goed aan bij jouw werkveld?

•             Van aanbod aan zorginstanties naar een aanbod direct naar de eindklant, hoe doe ik dat?


De bijeenkomst wordt geleid door Chantal van Spaendonck projecteider bij de StartersCentra West-Brabant en directeur van het Care Innovation Center West-Brabant.

Tijdstip
Maandag 27 oktober 2014
Inloop vanaf 18:45 uur
Aanvang 19:00 uur

Locatie
Kellebeek College (hoofdingang) Huis van Morgen
Oostelijke Havendijk 1
4704 AD Roosendaal

Parkeren
Kadeplein 2 (aan de achterkant van het oude Kellebeek College)
Gratis parkeren, slagboom is open

Aanmelden via karin@starterscentrawestbrabant.nl