Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Health@Home netwerkborrel 19 november 2015

Op 19 november is de Health@Home netwerkborrel tijdens de Beurs Domotica en Slim Wonen in het Evoluon in Eindhoven. Deze borrel vindt plaats van 15.30 tot 17.00 uur in de Region of Smart Health stand (3e ring, stand nummer 3.13-3.14). Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor gratis aanmelden.

10e editie ‘Connecting Worlds'

Tijdens deze lustrumeditie van de beurs Domotica & Slim Wonen, op 18 en 19 november, staat het thema ‘Connecting Worlds’ centraal. Ofwel zien, horen, merken, voelen maar vooral ervaren wat de rol van techniek in de woonomgeving kan betekenen. Tijdens de beurs wordt een compleet programma gepresenteerd met meer dan honderdtwintig standhouders, een inspirerend congres, een Smart Avenue (noviteitenroute) vele workshops, match-making events, meer dan vijftig lezingen én drieënhalf duizend bezoekers! 

Brabant Region of Smart Health is ook dit jaar weer aanwezig op deze beurs. De provincie Noord-Brabant richt een stand in, waar zij zich als Brabantse netwerk met innovatieve oplossingen voor langer gezond thuis in de volle breedte presenteren.

Borrelpraatje

Bij een borrel hoort naast een hapje en een drankje ook een interessant gespreksonderwerp. De provincie Noord-Brabant heeft daarom het Care Innovation Center West-Brabant (CIC), Europese proeftuin voor toepassing, doorontwikkeling en onderzoek van zorginnovaties op de thema’s preventie, zelfzorg en zelfregie, gevraagd om een borrelpraatje te houden.

Sneak preview mobiele en digitale Huis van Morgen

CIC bestuurslid Fred Zacht zal u uitleg geven over het Huis van Morgen en de mogelijkheden voor ondernemers om hierbij aan te sluiten. Daarnaast geeft hij ons een ‘sneak preview’ van het mobiele én het digitale Huis van Morgen, twee nieuwe vormen waarmee het CIC hoopt nog meer burgers, mantelzorgers, zorgprofessionals en studenten te bereiken en te ondersteunen bij hun zoektocht naar slimme toepassingen om langer gezond thuis te kunnen blijven wonen en voor zichzelf te kunnen zorgen.

Aanmelden

Gelieve uw aanwezigheid (en aantal personen) bij de netwerkborrel kenbaar te maken door een mail te sturen naar smarthealth@brabant.nl, zodat zij weten op hoeveel borrelgasten ze kunnen rekenen. Vergeet daarnaast niet om ook uw gratis toegangskaart te reserveren via deze link.