Inschrijving HIS-I 3.0 geopend

Innovatie speelt een belangrijke rol in het terugdringen van de zorgvraag, het verlichten van de werkdruk én het beheersen van de zorgkosten. Health Innovation School – Implementation (HIS-I) biedt kennis, expertise, praktijkvoorbeelden en praktische handvatten voor het implementeren en opschalen van sociale en technologische innovaties binnen zorg- en welzijnsorganisaties.

Wat zeggen oud-deelnemers?
“Wij zijn van zien, doen en ervaren. Ga leren door te doen en leer ook van organisaties om je heen. Dat was het leuke van de HIS-I, je ontmoet meerdere organisaties en hoort waar anderen mee bezig zijn. En niet onbelangrijk: vergeet de cliënt zelf niet.”

Na twee succesvolle edities kun je je nu aanmelden voor de derde editie, die van start gaat op 9 april 2024. In tien programmadagen leer jij hoe je goede ideeën écht van de grond krijgt en laat slagen in je organisatie. Je gaat met een eigen innovatie aan de slag om deze naar een hoger niveau te tillen.

Meer informatie of aanmelden
Op deze pagina van vind je meer informatie over HIS-I 3.0 en de eerdere edities.

Via deze link kun je je aanmelden voor HIS-I 3.0. Het inschrijfgeld bedraagt € 250.

HIS-Implementation is een gezamenlijk initiatief van Care Innovation Center, Via Zorg, Zorg aan Zet, HZ University en Coöperatie Slimmer Leven. Het valt onder de landelijke vlag van ‘Schools of Future Health’. Het doel van alle Schools of Future Health is het bevorderen van samenwerking op het gebied van innovatie in de zorg en welzijn.