Acceptatie AI door zorgverleners en zorgvragers

Artificial Intelligence (AI) is een snelgroeiende technologie die steeds meer invloed heeft op de gezondheidszorg. Het kan helpen om de kwaliteit van zorg te verbeteren en tegelijkertijd de efficiëntie te verhogen. Voor succesvolle implementatie van technologie is acceptatie ervan - door zowel de zorgverlener als zorgvrager - randvoorwaardelijk. Wat weten we al uit de literatuur en wat zeggen zorgverleners en zorgvragers zelf? En hoe ontwerpen we AI op een manier zodat deze goed landt?

Dit hybride event is zowel online als offline te volgen vanuit MindLabs (Tilburg).

Programma

15.00 uur: Ontvangst van gasten die fysiek aanwezig zijn
15:30 uur: Start webinar door dagvoorzitter Cindy de Koning
15:40 uur: Presentatie prof. dr. Wijnand IJsselsteijn (TU/e, EAISI)

16.00 uur: Bijdragen van: Mandy Aalderink - AI architect ETZ, Carmen Platschorre - innovatieadviseur Tante Louise, Charlotte van Sassen - huisarts en oprichter van Huisartsen van Nederland en Martijn Franken - klinisch fysicus Bravis ziekenhuis.

16:30 uur: Rondetafelgesprek o.l.v. Cindy de Koning met zorgverleners en vragers, ondernemers en experts in Brabant - Wat zijn de kansen én aandachtspunten als het gaat om de acceptatie van AI door professionals?

17:00 uur: Afsluiting (voor fysieke deelnemers netwerkborrel.
 
Noteer deze datum in jouw agenda en meld jezelf aan via bovenstaande knop. 

 


We verwelkomen je graag op 13 mei! 

Dit webinar is interessant voor alle IT managers, zorgmanagers, zorginnovatoren en professionals met interesse in AI. Deel deze uitnodiging vooral in jouw netwerk!