Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Thuis Wonen Zonder Zorgen

De Zorgbalie is een maatschappelijke onderneming die iedereen, ondanks leeftijd, ziekte, aandoening of gebrek met passende oplossingen helpt om gewoon thuis te blijven wonen.

Zelf de regie houden

De Zorgbalie is opgericht om mensen te helpen om zelf oplossingen te vinden om langer thuis te kunnen blijven wonen. Want de overheid trekt zich steeds verder terug. We moet dus steeds meer zelf gaan doen, zelf gaan beslissen en zelf gaan betalen. De Zorgbalie.nl helpt daarbij. U vindt hier:

  • Uitgebreide informatie over de problemen én de oplossingen om langer thuis te kunnen blijven wonen
  • Deskundig en onafhankelijk advies voor mantelzorgers
  • Meer dan 100 verschillende regionale plusdiensten specifiek uitgezocht voor ouderen en mensen met beperkingen
  • Meer dan 2.000 praktische oplossingen en hulpmiddelen in de webwinkel
  • Een persoonlijk Woonplan om veilig en comfortabel thuis te kunnen blijven wonen

Onder het motto “Thuis Wonen Zonder Zorgen” levert Zorgbalie.nl een compleet pakket producten en diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Dat gebeurt in nauwe samenwerking met een kleinschalige teams van lokale professionals en bedrijven.

De Zorgbalie West-Brabant is opgericht door Martijntje van Diesen en samen met TWB Thuiszorg met Aandacht starten zij een proeftuin.

Meer informatie

 

Foto’s Thuis Wonen Zonder Zorgen