Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Jintronix maakt bewegen leuk

Jintronix is een eenvoudig te gebruiken revalidatie platform, geschikt voor fysieke en professionele toepassingen van therapie. Het combineert standaard oefeningen, virtuele games en motion-capture camera's om een plezierige en effectieve manier van fysieke revalidatie te bieden. Jintronix is een toepassing die gedownload en geïnstalleerd kan worden op een PC. Het bevat alle activiteiten en oefeningen die in elke fysieke therapie voorkomen. Jintronix is bedoeld voor professioneel gebruik.

Innnovatieve technlogie levert bijdrage aan gezondheid

Het Jintronix revalidatieplatform wordt in Nederland beschikbaar gesteld door Axendo eHealth. Deze organisatie ontwikkelt innovatieve technologie ter ondersteuning en verbetering van de gezondheid en de gezondheidszorg.

Voor mensen met neurologische of orthopedische klachten

Jintronix is met name ontwikkelt voor mensen met een neurologische klachten bijvoorbeeld na een hartaanval of hersenletsel. Daarnaast is ook heel geschikt voor mensen met orthopedische klachten.

Foto’s Jintronix maakt bewegen leuk