Opzet review methode, Dylan Bronder

Dylon Bronder, derdejaars student Gezondheidstechnologie

 

Mijn naam is Dylan Bronder, een derdejaars student aan de opleiding gezondheidszorgtechnologie in Tilburg. Ik ben 19 jaar oud en ik ga de zorg verbeteren door gebruik te maken van technologie. Als gezondheidszorgtechnoloog ben je de brug tussen de gezondheidszorg en de technologie. Mensen vanuit de zorg kunnen vaak ‘de taal’ van de techneuten niet en andersom ook niet. Als gezondheidszorgtechnoloog probeer ik deze twee disciplines met elkaar te verbinden.

Gedurende mijn opleiding heb ik inzichten gekregen in verschillende beperkingen en aandoeningen. Hier heb ik zoal inzichten gekregen in de etiologie & symptomatologie. Daarnaast heb ik kennis van de mogelijkheden van de technologie.

Reviews dragen bij aan de verbetering van producten

Vanaf eind augustus zal ik stage gaan lopen bij het Huis van Morgen. Bij mijn stage in het Huis van Morgen ga ik een methode ontwerpen waarmee reviews verzameld kunnen worden over de producten die in het huis van morgen te vinden zijn. Aan de hand van deze methode worden de reviews eenduidig en kunnen deze ook met elkaar vergeleken worden. Het doel van deze methode is om de producten te verbeteren. De leveranciers kunnen naar aanleiding van de inzichten van de klant de producten verbeteren.