Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Zorgvoorelkaar wordt NLvoorelkaar

Vier jaar geleden werd de eerste online marktplaats Zorgvoorelkaar.com gelanceerd met als missie om alle mensen in Nederland de zorg en aandacht te kunnen bieden die zij nodig hebben.

Eén groot landelijk netwerk

In september zijn de lokale online marktplaatsen gekoppeld in één groot landelijk netwerk. Op zie manier zorgt de organisatie dat vraag en aanbod in één database zijn opgenomen en blijft er lokaal een goede aansluiting. Bij deze nieuwe aanpak hoort een nieuwe naam. Vanaf nu gaat Zorgvoorelkaar verder onder de naam NLvoorelkaar.

NLvoorelkaar is hét landelijke netwerk van online marktplaatsen voor vrijwillige inzet en burenhulp. Voor klanten en partners heeft dit weinig consequenties. Zorgvoorelkaar.com blijft gewoon in de lucht en is nu samen met alle lokale marktplaatsen onderdeel van het NLvoorelkaar netwerk. Voor gemeenten en welzijnsorganisaties is er een nieuwe website gelanceerd: www.netwerkvoorelkaar.nl.

8 oktober officiële lancering NLvoorelkaar

Op donderdag 8 oktober wordt NLvoorelkaar officieel gelanceerd tijdens de Experience Day