Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Zorgvoorelkaar: vernieuwd en verbeterd!

Zorgvoorelkaar heeft een nieuwe website gelanceerd. De belangrijkste doelstelling voor het herontwerp was dat er een gebruikersvriendelijke omgeving moest komen zodat het nog makkelijker is om elkaar te helpen en er nog meer matches gerealiseerd gaan worden.

Zorgvoorelkaar is een digitale marktplaats waar mensen die hulp of zorg nodig hebben in contact kunnen komen met vrijwilligers en zorgprofessionals die deze hulp willen geven. 

Voor de nieuwe website is Zorgvoorelkaar is met haar partners en gebruikers om de tafel gaan zitten om zo tot een verbetering van de gebruikerservaring te komen. Dankzij deze gesprekken is de organisatie tot een nieuwe vereenvoudigde homepage gekomen. Onder andere het matchingsproces en resulatenoverzicht zijn simpeler geworden waardoor het beter aansluit bij de wensen van gebruikers. Zorgvoorelkaar verwacht, met deze nieuwe website, nog meer mensen met elkaar te kunnen verbinden.

Bekijk de nieuwe website