Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Zoek elkaar, vind elkaar, zorg voor elkaar!

Iedereen kan wel eens een handje extra gebruiken. Een klusje in huis of tuin, hulp met de boodschappen of vervoer, samen een gezellig uitje maken, sportief bezig zijn met een maatje of begeleiding vanuit een PGB. Eenmalig of voor langere tijd, vrijwillige hulp of professionele (betaalde) hulp, alles kan en mag! Veel vrijwilligers, zorgprofessionals en zorg-, welzijns- en vrijwilligersorganisaties kunnen én willen u graag van dienst zijn. 

Op Zorgvoorelkaar.com ziet u in een oogopslag wie u in uw buurt kan helpen. Eenvoudig, gemakkelijk en bovendien gratis.

Naar schatting leiden één op de vier conversaties op Zorgvoorelkaar.com tot een match. Maar wat is het verhaal achter een match? En wie zijn de mensen achter de matches? Lees de inspirerende verhalen van de gebruikers.