Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Yvonne Kammeijer opent pop-up locatie Huis van Morgen in Bergen op Zoom

Op donderdag 18 mei om 11.30 uur opent wethouder Yvonne Kammeijer, de pop-up locatie van het Huis van Morgen in de Kortemeestraat 18 in Bergen op Zoom. Van 18 mei tot en met 30 juni kunnen inwoners uit Bergen op Zoom hier informatie inwinnen over slimme oplossingen die ondersteuning bieden in de thuissituatie en een bijdrage leveren aan de gezondheid en vitaliteit. Na de opening is er aansluitend een lunch en een mini-symposium over positieve gezondheid. Aanmelden voor de opening kan door een e-mail te sturen naar margot.wentink@wijzijntraversegroep.nl.

 

Kennismaken met slimme oplossingen

De pop-up locatie in Bergen op Zoom is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 – 16.00 uur en op afspraak. Op onderstaande dagen geeft Margo Emmen, toegepast gerontoloog informatie en demonstreert de producten. Wat betekent het om ouder te worden en op welke wijze kun je je daar goed op voorbereiden? Dit is één van de vragen waar Margo op ingaat. Daarnaast laat ze zien hoe je met simpele, maar zeer doeltreffende oplossingen, zorg weg kunt nemen. Veel innovatieve producten zijn bij veel mensen nog niet bekend. Het Huis van Morgen laat mensen hiermee kennis maken waardoor de stap om hier zelf gebruik van te maken kleiner wordt.

Demodagen

  • Vrijdag 19 mei 
  • Zaterdag 27 mei
  • Donderdag 1 juni, extra aandacht voor dementie
  • Vrijdag 9 juni
  • Zaterdag 17 juni
  • Donderdag 22 juni, extra aandacht voor dementie
  • Vrijdag 30 juni

Pop-up locatie Huis van Morgen Bergen op Zoom

Kortemeestraat 18
4611 TM Bergen op Zoom            

Wilt u meer informatie over de pop-up locatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met:

WijZijn Traversegroep
Margot Wentink
margot.wentink@wijzijntraversegroep.nl