Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Wuzzi Alert officieel gecertificeerd voor ketenkeurmerk

In juni ontving Qvita met de Wuzzi Alert dienstverlening als eerste mobiele alarmering het WDTM ketenkeurmerk voor woon-zorgtechnologie en persoonsgebonden alarmeringsdiensten.

" Wij zijn erg trots op het feit dat we nu gecertificeerd zijn voor het ketenkeurmerk. We zijn hiermee de eerste organisatie in Nederland die voor de dienst mobiele alarmering gecertificeerd is. Wij ondersteunen het streven naar hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en betaalbaarheid van onze Wuzzi Alert dienstverlening", aldus Frank Haafs.

Qvita is partner van het Huis van Morgen. Vanaf september 2014 zullen de toepassingen van Wuzzi Alert hier gedemonstreerd worden aan docenten, leerlingen en burgers.