Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

WMO staat centraal tijdens bijeenkomst KBO Roosendaal

Omdat er veel aan de hand is in de gehele zorgsector, organiseerde KBO Roosendaal, in samenwerking met KBO Brabant, een informatieve bijeenkomst over de WMO. De bijeenkomst vond plaats op woensdag 22 april in het Kellebeek College te Roosendaal.

Jack Donders van KBO-Brabant ging in op de WMO in het algemeen. Daarnaast sprak Hugo Polderman wethouder van de gemeente Roosendaal over de visie van gemeente. Cliëntenondersteuners Trudy van Tulder en John de Beer kwamen aan het woord en Het Punt gaf toelichting over de WMO in de praktijk.

De leden van de KBO Roosendaal waren met een grote groep mensen aanwezig om geïnformeerd te worden over de veranderingen in de zorg. Daarmee was het succesvolle bijeenkomst.