Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Week van Zorg en Welzijn

In navolging van de succesvolle eerdere edities is van 10 t/m 15 maart de derde Brabantse Week van Zorg en Welzijn. Voor de Brabantse regio’s coördineert en promoot Transvorm deze week.

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn organiseert Transvorm op vrijdag 14 maart van 14.00 tot 17.00 uur op verschillende plaatsen in Brabant een Politieke Zorgtour. Eén week voor de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 19 maart nodigen zij (aankomende) gemeenteraadsleden uit voor een blik achter de schermen bij zorg- en welzijnorganisaties. Per regio gaan de politici (per bus) en onder begeleiding van een regioadviseur naar verschillende zorgorganisaties en krijgen daar een toelichting en de gelegenheid om vragen te stellen. Zorgtours worden georganiseerd in de volgende steden: Roosendaal, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Helmond.

Kijk voor meer informatie op de website van Transvorm