Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Wanderwatch introduceert horloge in speelgoedwinkels

Op 1 juni startte Wanderwatch een crowdfunding campagne op Kickstarter. Met succes want in oktober is de Wanderwatch verkrijgbaar in Bart Smit en Intertoys winkels in Nederland en Vlaanderen. Er is een beperkte voorraad maar via de website kun je al een exemplaar reserveren.

Buitenspelen is gezond

Voor de ontwikkeling van kinderen is het belangrijk om buiten te spelen. Wanderwatch daagt kinderen uit om naar buiten te gaan. Het is de eerste smartwatch voor kinderen. Doel is dat zij hiermee hiermee plezier krijgen in het buiten spelen.

Veiligheid voor ouders

Op de Wanderwatch ouder app kunnen ouders altijd zien waar hun kind is en ze kunnen met elkaar chatten. Via de school mode kunnen kinderen tijdens schooltijd alleen kan zien hoe laat het is zodat ze niet worden afgeleid. De Wanderwatch heeft een prepaid data simkaart en kan wereldwijd gebruikt worden.

Meer informatie