Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Wanderwatch, eerste smartphone voor kinderen

Voor de ontwikkeling van kinderen is het belangrijk om buiten te spelen. Wanderwatch daagt kinderen uit om naar buiten te gaan. Het is de eerste smartwatch voor kinderen. Doel is dat zij hiermee hiermee plezier krijgen in het buiten spelen. Daarnaast kunnen ouders en kinderen met deze smartwatch met elkaar communiceren. Dat geeft hen een veilig gevoel.

Op 1 juni is Wanderwatch een crowdfunding campagne gestart op Kickstarter. Hier kun je jouw eigen Wanderwatch alvast reserveren. Het zou mooi zijn als de Wanderwatch na de introductie ook beschikbaar komt in het Huis van Morgen. Zodat meer mensen op de hoogte zijn van dit unieke horloge wat direct een bijdrage levert aan de gezondheid van kinderen.