Volg lunchwebinar GOOD FOOD

GOOD FOOD is hét online event waarbij voeding, zorg en innovatie samen op het menu staan. GOOD FOOD gaat donderdag 25 februari om 09.00 uur van start met twee sessies van ieder zes workshops om van te watertanden. Inschrijven daarvoor is helaas niet meer mogelijk. Wél kan iedereen om 12.30 uur aanschuiven bij de smakelijke en inspirerende lunchwebinar. KLIK HIER VOOR DE LINK NAAR DE WEBINAR

Om 12.30 uur houden professor Marian de van der Schueren (Wageningen University and Research) en Petra Wevers (KrachtigBuiten) een appetijtelijke inleiding. Vervolgens gaat Maarten van den Boom (ZuidWest-TV) het gesprek aan met Marian de van der Schueren, Marjolein de Jong (bestuurder Groenhuysen), Veerle Slegers (strategisch adviseur voedseltransitie, provincie Noord-Brabant) en Peter Nieuwkerk (CEO Gastronology). 
Thuis aan de eettafel kun je interactief deelnemen aan deze niet te versmaden conversatie. 

Na afloop van onze zorgvuldig samengestelde maaltijd ben je ongetwijfeld een stuk wijzer op het gebied van voeding, zorg en innovatie. 

GOOD FOOD is een initiatief van Care Innovation Center en Delta Agrifood Business met steun van de provincie Noord-Brabant. 

Het event maakt deel uit van de Slimme Zorgestafette die van 22 t/m 26 februari in regio Zuid wordt gehouden.