Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Vergroot uw wooncomfort met de Stimuleringslening van de Gemeente Roosendaal

Woont u in een fijn huis? Wilt u nog heel lang in uw vertrouwde buurt blijven wonen? Overweeg dan te investering in uw wooncomfort. De gemeente Roosendaal biedt hiervoor de stimuleringslening. Met deze lening kunt u maatregelen treffen om de levensloopbestendigheid, duurzaamheid en veiligheid van uw woning te vergroten. De stimuleringslening kent zeer aantrekkelijke voorwaarden en een lage rente.

 

Voorwaarden

  • De lening is van toepassing op woningen ouder dan 10 jaar, bestemd voor permanente bewoning.
  • U bent eigenaar en bewoner van de woning waarvoor de lening wordt aangevraagd. Bij twee of meer eigenaren dient gezamenlijk door alle eigenaren een aanvraag ingediend te worden. Bijvoorbeeld bij een Vereniging van Eigenaren.
  • De Stimuleringslening wordt in beginsel hypothecair verstrekt.
  • Tot een bedrag van € 12.500 is de looptijd 10 jaar, voor bedragen vanaf € 12.500 is de looptijd 15 jaar.
  • De hoogte van de stimuleringslening is minimaal € 2.500,- en maximaal € 35.000,- (inclusief BTW).
  • De stimuleringslening heeft een eigen rentetarief voor de 10- en 15- jaarsrente. Deze rente staat vast gedurende de looptijd van de lening.

Een compleet overzicht van de voorwaarden op de website van de gemeente.

Gratis Woonscan

Overweegt u om te investeren in uw woning, waardoor u hier nog lang en prettig kunt blijven wonen? De gemeente biedt u een gratis Woonscan aan. Een Woonadviseur van Wonen met Gemak komt dan bij u thuis om samen met u de mogelijkheden te bekijken. U krijgt hiervan een uitgebreid verslag.

Meer informatie

Download de folder