Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Verbaas de wereld, trek naar San Francisco en win 10.000 dollar

‘Aging2.0 Global Startup Search’ is een wedstrijd georganiseerd door Aging2.0 – ’s werelds grootste community rond aging – om de beste start-ups met een focus op aging te zoeken. Deze wedstrijd start met een serie pitchevents in verschillende steden over de wereld en vervolgens een grote finale in San Francisco.

Pitchwedstrijd in België

Happy Aging organiseert samen met Belgisch ambassadeur voor Aging2.0, Geert Houben (Cubigo), de lokale pitchwedstrijd voor België. De winnaar hiervan gaat naar de volgende ronde en maakt kans om in de finale te komen op de jaarlijkse Aging2.0 OPTIMIZE Conferentie in november. De grote winnaar zal onder andere 10.000 dollar als prijs ontvangen. Bekijk de criteria om in aanmerking te komen en lees hier meer info over deze wedstrijd.

Schrijf je in voor 1 maart 2017

Ben jij een start-up met een innovatief idee? Schrijf je voor 1 maart 2017 in. Heb je interesse om samen met Happy Aging naar San Francisco te trekken voor de Aging2.0 OPTIMIZE Conferentie (14-15 november 2017)? Laat het weten via mail!

De lokale pitch wedstrijd zal plaatsvinden op 10 maart 2017 vanaf 15.00 uur in BioVille te Diepenbeek. Reserveer deze datum alvast in jouw agenda!

Meer informatie