Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Vanaf december 2015 : de eerste Wuzzi Watch

Mobiele alarmering wordt steeds meer gezien als alternatief voor de traditionele binnenalarmering. De grootste groei van de gebruikers zit in de consumentenmarkt. Er is een duidelijke vraag naar meer veiligheid en de gemiddelde leeftijd daalt en ligt momenteel net onder de 60 jaar.

Vanaf begin december komt Wuzzi Alert met het langverwachte horloge. De Wuzzi watch Oberon is een eigentijds horloge met een leren band. Aan de buitenkant zie je niet dat er zoveel intelligentie in zit en dat je ook met 1 druk op de knop in contact staat met je contactpersonen of de Wuzzi Alert centrale. Uiteraard is hierbij ook de positie bekend en kan er op afstand met elkaar gesproken worden.

De Wuzzi watch Oberon kost € 295,- incl. BTW.

De Wuzzi watch heeft de volgende functionaliteiten:

  • GSM/GPRS
  • GPS/AGPS
  • Spreekluisterverbinding
  • Valdetectie

Meer informatie