Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

True Doors geeft tips voor de feestdagen en heeft bijzondere decemberactie

De feestdagen staan weer voor de deur! Kaarsjes en lampjes verlichten de donkere decemberavonden. Veel mensen genieten enorm van deze dagen. Maar mensen met dementie en hun familieleden kunnen de feestdagen en de voorbereidingen hiervan juist als stressvol ervaren. Toch kunnen een paar kleine aanpassingen ervoor zorgen dat een kerstviering een mooie en plezierige gebeurtenis kan worden voor zowel de persoon met dementie als voor de familie. Op de website van True Doors worden 8 tips gegeven voor de feestdagen.

Decemberactie 

True Doors ontwikkelde in 2014 de opplakdeur om bij te dragen aan een herkenbaar gevoel van thuis wanneer een persoon veranderd van woonomgeving. Naast tips voor de feestdagen heeft de organisatie deze maand ook een aantrekkelijke decemberactie. Iedereen die deze maand een opplakdeur via de website bestelt krijgt een korting. Normaal kost de opplakdeur € 120,- en deze maand is dat € 99,- excl. BTW. Download de leaflet met de decemberactie of de catalogus.

True Doors in het Huis van Morgen

Afgelopen maand is ook de deur van het Huis van Morgen voorzien van een True Doors deursticker. Zo willen we bezoekers laten zien wat de impact is van een deur uit het verleden en hoe dit kan bijdragen aan het welzijn van mensen.