Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Succesvolle informatiemarkt Wonen en Leven Halderberge

Niets gaat boven het wonen en leven in de eigen vertrouwde omgeving. Zo lang mogelijk! Een logische wens. Om de inwoners van Halderberge bij deze wens te ondersteunen, organiseerden de Samenwerkende Ouderenorganisaties Halderberge (SOH) met behulp van de gemeente Halderberge en Surplus Welzijn, een informatiemarkt “Wonen & Leven” op woensdag 22 november in Oudenbosch.

Op deze markt gaven meerdere instellingen en organisaties uitgebreide informatie en advies over alle aspecten die kunnen ondersteunen om zo lang mogelijk, prettig, veilig en comfortabel te kunnen blijven wonen en leven in de eigen omgeving. Ook het Huis van Morgen was op de informatiemarkt aanwezig waarbij de ambassadeurs informatie gaven over vele nieuwe toepassingen die mensen kunnen ondersteunen.

Wacht niet met de badkamer verbouwen tot je zeventig bent. Wees voorbereid op de tweede helft van je leven. De boodschap van de gezamenlijke ouderenorganisaties in Halderberge en van wethouder Jan Paantjens op de informatiemarkt 'wonen en leven' was duidelijk: schuif niet vooruit wat je nu kunt doen.

Jack Donkers (SOH) opende de informatiemarkt en gaf uitleg over het doel van de markt samen met de wethouder Jan Paantjens.

Bron: Halderbergse Bode
Lees meer