Succesvolle aftrap workshopreeks Van 'daten' naar 'samenlevingscontract'

Op 25 november vond de eerste workshop uit een reeks van vier plaatsgevonden. Aan de workshops nemen 3 start-ups en 7 zorgorganisaties deel. De workshopreeks staat in het teken van een succesvolle samenwerking tussen bedrijven (inclusief start-ups) en zorgorganisaties op het gebied van innovaties.

Hoe zorg je ervoor dat dit proces goed verloopt en je over en weer tot goede afspraken komt in verschillende fases van de samenwerking? Hierbij staat centraal: het op een open manier delen van ervaringen en leren van én met elkaar. Het was een inspirerende eerste sessie. De tweede workshop staat gepland op 24 januari. We kijken ernaar uit! 
Hieronder enkele opmerkingen van deelnemers. 

Ik ben met open blik de digitale workshop ingestapt. Ik kwam gelijk terecht in een open, leerzame uitwisseling met de andere deelnemers over innovatie. Zo kreeg ik al een kijkje in hun innovatiekeuken. Er zat ook een bedrijf bij met een voor ons mogelijk interessante innovatie op gebied van zorglogistiek, dus deze date smaakt naar meer (Aletta Wagenaar - adviseur zorgkwaliteit en innovatie GGZ WNB)

Ik vond het gunstig, met name omdat we contact hebben kunnen leggen met een leverancier die een oplossing biedt welk aansluit bij een van de vraagstukken die bij ons liggen (Jente Krijnen, projectleider tanteLouise)

Alleen de titel Van 'Daten' naar 'Samenlevingscontract' is al prikkelend genoeg. Belangrijkste voordeel voor ons was dat nu de eindgebruikers nadrukkelijk aan het woord waren om ons Smart Matras te 'beoordelen'. Voor mij was het aantal actoren die iets kunnen vinden van een mogelijke implementatie van het Smart Matras een absolute eye opener (Jos Jochem - Deron)

Fijne dates vol verrassingen en nieuwe inzichten…en ja, we willen elkaar nog een keer zien (Martijn Rademakers - Tonos Care)