Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Samen met tanteLouise de toekomst verkennen op 23 januari

Hoe ziet de Geriatrische Revalidatie Zorg er in 2025 uit? Dit thema staat centraal tijdens de bijeenkomst die tanteLouise organiseert op maandag 23 januari van 13.00 tot 15.30 uur in Bergen op Zoom. Op deze dag gaat tanteLouise in gesprek met startups die met hun zorginnovatie het verschil maken. Hoe zien zij die toekomst?

Naast dat de organisatie in gesprek gaat met de deelnemers worden zij ook geprikkeld door een rondleiding op het Centrum voor Geriatrische Revalidatie Zorg van tanteLouise, waar ook alvast een potentiële mogelijkheid voor de nabije toekomst wordt gedemonstreerd!  

Aanmelden

Wil je samen met tanteLouise de toekomst verkennen? Meld je dan vóór woensdag 18 januari aan door een e-mail te sturen naar denise.snoeijen@tantelouise.nl met daarin je naam, organisatie en je telefoonnummer. Er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!  

e-healthweek 2017

Van 21 t/m 27 januari organiseren het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en ECP Platform voor de InformatieSamenleving  de e-Healthweek. Samen met partners willen ze door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-Health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren. De bijeenkomst van tanteLouise maakt daar onderdeel van uit.