Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Rondleidingen Liever thuis! Beurs Eindhoven, 23, 24 en 25 november 2017

 

Ontdek tijdens informatieve rondleidingen over de Liever thuis! Beurs hoe u thuis gebruik kunt maken van slimme en innovatieve oplossingen om comfortabel, zelfstandig en veilig thuis te wonen.

 

Wilt u kennismaken met de diverse mogelijkheden die er zijn om langer zelfstandig te blijven wonen in uw eigen huis, ook als u straks ouder wordt of te maken krijgt met ongemakken of beperkingen? Kom dan naar een van de informatieve rondleidingen die Brabant, Region of Smart Health op 23, 24 en 25 november organiseert tijdens de Liever thuis! Beurs in Eindhoven.

Onafhankelijk advies

Onder begeleiding van een enthousiaste en deskundige gids nemen we u mee langs diverse stands. Let op: Het doel is niet om u iets te verkopen, maar om u vrijblijvend en onafhankelijk te laten zien welke slimme oplossingen er al zijn om langer en prettiger thuis te wonen. Zo krijgt u een goed beeld van hoe u in uw eigen huis gebruik kunt maken van nieuwe en slimme producten en diensten.

Afsluiting met lunch

Natuurlijk is er tijdens de rondleiding volop de gelegenheid om vragen te stellen en te praten over de diverse producten en diensten. We sluiten de rondleiding af met een lunch bij de stand van Brabant Region of Smart Health, waar de provincie en verschillende ondernemers u ontvangen. Een aantal producten kunt u direct op de beursstand uitproberen. Ook kunt u met ons in gesprek gaan over het thema langer gezond thuis wonen: waar loopt u tegen aan? Hoe kunnen we u verder helpen?

Programma rondleidingen

10.30 uur ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
11.00-12.30 uur rondleiding
12.30 uur lunch bij de stand van Brabant Region of Smart Health
Na afloop van de lunch kunt u op eigen gelegenheid de beurs verder bezoeken.

Aanmelden

Wacht niet te lang met aanmelden, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

Deze rondleiding, inclusief toegang tot de beurs en lunch wordt u aangeboden door de provincie Noord-Brabant. Er zijn dan ook geen kosten aan verbonden.