Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Robots in de zorg, mini-symposium 22 september

Robots in de zorg, wat betekent dat voor mensen, organisaties en de maatschappij? Welke robots zijn er nu al en wat mogen we verwachten in de toekomst. Dit onderwerp staat centraal tijdens met mini-symposium met als thema "Robots en kunstmatige intelligentie in de zorg".

Het symposium is gericht op organisaties die te maken hebben met zorg en die verwachten dat robotisering impact zal hebben op de beleving van klanten, de dienstverlening en de mogelijkheden van de organisatie in de toekomst. Ook andere geïnteresseerden in deze nieuwe ontwikkelingen zijn welkom.

Programma

18.30 uur:  Inloop met soep en broodjes
19.00 uur:  Start mini-symposium met:

  • Introductie zorgvernieuwing en innovatie door Waldemar Hogerwaard, Zorginnovatiewinkel
  • Toelichting robot Tessa voor mensen met dementie, Robert Paauwe, Tinybots
  • Robotisering van de apotheek, Michel van Beek,
  • Toepassingen over kunstmatige intelligentie in digitale geestelijke gezondheidszorg NewHealth Collective

22.00 uur: Afsluiting

Deelname

Deelname inclusief soep/broodjes en netwerkborrel is kosteloos. Schrijf je snel in want het aantal toegangskaarten is beperkt!

Wanneer

Donderdag 22 september 2016 van 19.00 – 22.00 uur

Waar

Zorginnovatiewinkel, Nieuwe Markt 3A, 4701 AA Roosendaal