Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Presentatie Squease drukvest tijdens Autismeweek 1 t/m 8 april 2017

Van 1 tot en met 8 april vindt de NVA Autismeweek 2017 plaats. In deze week vraagt de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) aandacht voor de ongeveer 190.000 mensen met autisme in ons land. In het hele land zijn er in deze week diverse activiteiten. Op donderdag 30 maart kunnen geïnteresseerden in de regio Tilburg het Squease drukvest uitproberen en wordt hier informatie over gegeven.

Het Squease drukvest helpt prikkels beter te filteren en verwerken zodat je minder last hebt van onrust en overprikkeling. Het vest geeft een comfortabele diepe druk, wat zorgt voor een prettig en veilig gevoel. 

Kom langs bij de informatiestand van Squease, tijdens de Autisme Informatiemarkt in Tilburg. Stel al je vragen over prikkelverwerking, het inzetten van het Squease vest of kom zelf een drukvest proberen!

Tijdens de Autisme Informatiemarkt zullen er verschillende informatiestands, workshops en presentaties zijn. Het doel van deze avond is een zo breed mogelijk publiek informeren over autisme en gerelateerde zaken.

Wanneer: Donderdag 30 maart 2017, 18:30 tot 22:00 uur
Waar: Wijkcentrum de Symfonie, Eilenbergstraat 250, Tilburg
Toegang is gratis.

Meer informatie