Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Pitchbijeenkomst bij Eurotec

Vier keer per jaar organiseert het Care Innovation Center voor haar partners/relaties een pitchbijeenkomst. Doel is om aan de hand van korte presentaties zorginnovaties te belichten.

De pitchbijeenkomst op woensdag 26 maart staat in het teken van het Huis van Morgen dat in september 2014 haar deuren opent op de zorgboulevard van het Kellebeek College. De bijeenkomst vindt plaats bij Eurotec in Roosendaal. In december 2013 ontving Eurotec de Roosendaalse Business Award voor haar onderscheidende aanpak. Het bedrijf produceert als enige in de Benelux stomahulpmiddelen. De genodigden krijgen een korte rondleiding door het bedrijf.