Philips showt zorginnovaties tijdens virtuele rondleiding

Philips heeft een nobel doel. In 2030 wil het concern het leven verbeteren van 2,5 miljard mensen per jaar. Technologie moet helpen bij een gezonde levensstijl en bij chronische ziekten. Philips is al een eind op weg. Momenteel maken 1,67 miljard mensen gebruik van gezondheidsproducten van Philips. Een deel van de innovaties werd woensdag 18 november getoond en toegelicht aan zestig relaties van het Care Innovation Center. Door het coronavirus vond de rondleiding door het Customer Experience Center in Eindhoven op virtuele wijze plaats. Dat maakte het bezoek niet minder indrukwekkend.

De bezoekers werden met een fictieve familie als voorbeeld rondgeleid langs de gezondheidsproducten van Philips. Elk familielid heeft een medische voorgeschiedenis of komt in aanraking met de gezondheidszorg. De 6-jarige Sam valt uit een boom en moet voor een röntgenfoto naar het ziekenhuis. Zijn oma Rosa heeft hoge bloeddruk en krijgt op straat een hartstilstand. Bij opa Ben wordt een plekje op zijn lever geconstateerd. Amy is in verwachting, maar haar baby wordt te vroeg geboren. Voor elke situatie heeft Philips zeer geavanceerde apparatuur ontwikkeld.
Mede door corona wordt nog meer ingezet om mensen thuis te helpen om voor hun gezondheid te zorgen. Naast apparatuur om de gezondheid te verbeteren, kan de eigen gezondheid gevolgd worden en de gegevens op afstand gedeeld worden met zorgverleners.

Oncologie
Speciaal tijdens de tour was de rondleiding door het experience lab. Daarin staat de nieuwste oncologie-apparatuur van Philips opgesteld. Nieuwe ontwikkelingen maken de onderzoeken niet alleen comfortabeler voor de patiënten, maar zorgen ook voor het koppelen van data. Die gegevens helpen de behandelaars bij de keuze voor een behandeling en de gesprekken met de patiënt en de familie.

Nieuwe inzichten

De bezoekers deden veel nieuwe informatie en inzichten op. Deelnemers kunnen op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Philips via het Virtuele Customer Experience Center

Interessante links over Philips en haar zorginnovaties.

Algemeen
www.philips.com/a-w/about/company.html
www.philips.com/a-w/about/company/our-strategy/our-strategic-focus.html

Nieuwe ontwikkelingen
www.philips.com/a-w/about/news/home 

Inschrijven voor nieuwsbrief
www.philips.com/c-e/news-center.html