Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Open Huis 14 november trekt veel publiek

Het Open Huis van het Kellebeek College op vrijdag 14 november werd door 1450 mensen bezocht. Vele bezoekers namen ook een kijkje in het Huis van Morgen en maakten kennis met verschillende mogelijkheden om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

De VitaMotion, de Alinker en Obli trokken tijdens het Open Huis veel bekijks. Daarnaast gaf OrthoMedic uitleg over de Flexchair. Bezoekers konden daarnaast kennismaken met verschillende mobiele alameringssystemen van Wuzzi Alert, LiveSafe, SaveYourSelf en Aamatic. Marcel Clerx van de Thuisleefgids gaf uitleg over de mogelijkheden van deze website.

In het voorjaar van 2015 opent het Huis van Morgen officieel haar deuren.