Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Onze Zorg 2016

Met alle veranderingen in de zorg raken we soms wel eens de weg kwijt. Onze Zorg 2016 beantwoordt je vragen en helpt je op weg naar een praktische oplossing. Vier dagen lang staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van de zorg en alles wat daar bij komt kijken. Of je nu een mantelzorger of patiënt bent, wie vragen heeft over zijn zorgsituatie krijgt hier de antwoorden van zorgaanbieders, professionals, patiëntenverenigingen en verzekeraars. En er is veel inspiratie voor wie ondersteuning nodig heeft om langer zelfstandig te kunnen functioneren, bijvoorbeeld met demonstraties van nieuwe producten en uitvindingen.

Voor patiënten en mantelzorgers

Tijdens Onze Zorg 2016 bieden zo’n 150 organisaties en ondernemingen de actuele antwoorden op vragen van patiënten en mantelzorgers. Ze zijn er voor de vragen die je nu eens persoonlijk wilt bespreken en niet online of via een callcenter. Vooraanstaande specialisten en wetenschappers verzorgen dagelijks Onze Zorg Colleges over de nieuwste inzichten in en behandelingen van veelvoorkomende aandoeningen. In het Onze Zorg Café kun je in gesprek met uiteenlopende personen, van politici en bestuurders tot ervaren verpleegkundigen.

Onze Zorg 2016, 7 t/m 10 april 2016
De Jaarbeurs in Utrecht

Meer informatie