Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede ideeën in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Officiële opening Passerelle en Kellebeek College

Op donderdagmiddag 13 november van 12.00 uur tot 15.00 uur vinden de officiële openingen van de Passerelle en het nieuwe Kellebeek College plaats. De genodigden hebben deze maand hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Het nieuwe Kellebeek College is sinds 1 september in gebruik. In de nieuwbouw bevindt zich ook een Zorgboulevard waarin TWB Thuiszorg met Aandacht, SDW, S&L Zorg, Kober groep en het Care Innovation Center gevestigd zijn.

Na afloop van de officiële opening tussen 15.00 - 15.30 uur ondertekenen tientallen zorgorganisaties een pledge. Hiermee verbinden zij zich aan het nationale programma ‘Alles is gezondheid’. 

Bekijk het volledige programma.