Proeftuin voor zorginnovaties

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en - initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken. Bijvoorbeeld tijdens de opleiding van zorgprofessionals maar ook bij de zorgconsument thuis. Goede idee├źn in de zorg starten daarom bij het Care Innovation Center West- Brabant.

Nieuw project: zorgstudio's Reginahof

Een prachtige plek, met uitzicht op de Schootsvelden, waar zowel vitale als mindervalide en dementerende ouderen zonder zorgen kunnen wonen, en dichtbij het stadscentrum met alle benodigde voorzieningen heerlijk oud kunnen worden. Zo luidt in een notendop de opzet van de Reginahof, waarmee installatiebedrijf Heijnen-Stuij en aannemer Pierre Gorissen invulling geven aan een nieuw zorgconcept. 

Heijen en Gorissen kochten onlangs een schoolpand in Steenbergen wat de komende maanden verbouwd wordt tot 26 unieke zorgstudio's. Een uniek project waarbij ook zorgorganisaties en het onderwijs betrokken worden. Lees meer.