Meld je aan voor Gezondheid. Mij een zorg!?

Gezondheid is een groot goed. Hoe kunnen we bijdragen aan het bevorderen van gezondheid, niet alleen als iemand al ziek is maar juist ook daarvoor? Goede samenwerking in de regio en (technologische) innovaties kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan preventie. Daarover gaat het event ‘Gezondheid. Mij een zorg!?’ op donderdag 15 oktober met verdiepende workshops en een inspirerende webinar. Geïnteresseerd? Meld je dan snel aan, want het aantal plaatsen is gelimiteerd.

De aanleiding voor het event is het eerste lustrum van WestWest. Vijf jaar waarin vele mooie initiatieven zijn ontstaan en ontwikkeld. Het jubileumevent organiseert WestWest samen met GGD West-Brabant en het Care Innovation Center. Met verdiepende workshops, inspirerende sprekers en aansprekende voorbeelden leggen we donderdag 15 oktober 2020 de verbinding om samen aan de slag te gaan met preventie.
We houden de workshops in principe online, want ieders gezondheid is ons een zorg. Als het voor de workshop noodzakelijk is, vindt hij plaats op een locatie die aan alle geldende coronamaatregelen voldoet.  

Klik hier voor een uitgebreide toelichting op de workshops.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 15.00 – 16.00 uur: eerste sessie van 12 workshops. Aan elke workshop kunnen maximaal 15 belangstellenden deelnemen. Zie voor de workshops het aanmeldformulier.
  • 16.30 – 17.30 uur: tweede sessie van 12 workshops. Aan elke workshop kunnen maximaal 15 belangstellenden deelnemen. Zie voor de workshops het aanmeldformulier.
  • 19.00-21.00 uur: webinar over preventie in de zorg met als sprekers Corné van Asten (directeur Syntein) en Liesbeth van Rossum (hoogleraar en internist-endocrinoloog Erasmus MC). Presentatie: Karen van Ruiten (hoofd Alles is Gezondheid). Aanmelden via het aanmeldformulier.

Iedereen is van harte welkom om gratis deel te nemen aan dit event. Het is ook mogelijk om je voor de onderdelen afzonderlijk aan te melden.

Aanmelden kan tot en met 30 september via de volgende link: Aanmelden Gezondheid. Mij een zorg!?

  

Gezondheid. Mij een zorg!? is mede mogelijk gemaakt door: